top of page

Zonne-bloemen-bank

Plaatsing

Zowel de Zonne-bloemen-bank als de Bloemen-bank kunnen dankzij hun gewicht prima zelfstandig staan. Elke bank is echter ook uitgerust met schroefgatvoorzieningen aan de onderkant, zodat de bank eventueel zeer eenvoudig verankerd kan worden aan de ondergrond.   
 

Afwerking

De banken zijn afgewerkt met een polyurethaan-coating. Ze kunnen in elke gewenste RAL-kleur gespoten worden.
 

Garantie

U krijgt 2 jaar garantie op de constructie bij normaal gebruik.
 

Ontwerp

De beide banken zijn ontwikkeld door beeldend kunstenaar/ ontwerper Gera van der Leun. Zij voert regelmatig opdrachten uit voor in de openbare ruimte. In haar beeldend werk werkt zij vaak met licht en schaduw en zonne-energie.


 

Zonne-bloemen-bank

Met de fraai ontworpen Zonne-bloemen-bank fleurt u de wijde omgeving dag en nacht op. Overdag zorgt de combinatie van de kleur van de bank en de bloeiende plantjes voor een vrolijk effect. Vanaf het moment dat het begint te schemeren zorgt opgeslagen zonne-energie voor een sprookjesachtige verlichting aan de onderkant van de bank.

De bank is qua energie zelfvoorzienend. In de zitting zijn drie zonnecellen geïntegreerd. De energie die zij overdag opvangen wordt opgeslagen in een kleine ingebouwde accu. Aan de onderzijde van de bank bevindt zich een luxueus afgewerkte led-strip met 12 Led-lampjes, die aangestuurd wordt door speciaal voor deze bank ontwikkelde regelapparatuur.
Op de zonnecellen kun je gewoon zitten.  

 

Bloemen-bank

Als u denkt aan een opstelling met meerdere banken, zijn er misschien ook plekken waar geen zon valt. Voor deze plekken is de Bloemen-bank ontworpen: precies hetzelfde model, maar dan zonder de verlichting op zonne-energie.

Specificaties Zonne-bloemen-bank


Kleur naar keuze (Ral-kleur)
Afmetingen (L x B x H) 220 x 45 x 48 cm
Afmetingen zitvlak (L x B) 150 x 45 cm
Zithoogte 48 cm
Gewicht ca. 250 kg
Verlichting op zonne-energie geïntegreerd in de bank.

 

Specificaties Bloemenbank

Idem, exclusief verlichting op zonne-energie

bottom of page